subota, 27. travnja 2013.

Mistero Ufo: Misterioso segnale dallo Spazio; qualcuno sta cerc...


Tajanstveni signal iz regije prostoru nalazi između zviježđa Riba i Ovna je prikupio teleskop Arecibo radio u Puerto Rico na tri različite prigode.
Signal je vrlo neugodna i nije imala nikakve sličnosti s bilo kojeg poznatog astronomski fenomen. Istraživači koji su proučavali njegove crededono frekvencijski uzorak koji nije uzrokovan prirodnim smetnje. Signal 'namjerno poslan od neke izvanzemaljske civilizacije dalekoj planeti? Znanstvenici i dalje oprezni, iako ne isključuje tu mogućnost. "
Astronomi vjeruju da će biti oko 10.000 inteligentne civilizacije u našoj galaksiji. Nemojte zaboraviti da postoje stotine milijardi galaksija u svemiru, što znači da je Svemir zapravo može biti vrvi životom. Prije nekoliko godina, u 2008, astronomi su objavila da je podigao tajanstveni signal dolazi iz svemira. 
nije bio prvi i zadnji put kad su čuli misteriozni zvuk. 
SETI znanstvenici i drugi astronomi su uzbuđeni zbog vijesti, ali oni su zabrinuti činjenicom da je signal nikada ne bi potpuno se dekodira.  

Vjerojatno nikada nećemo biti u mogućnosti to dešifrirati. Možda postoji netko ili nešto vani, čak i ako ne znate puno o njima i njihovu kulturu , "rekao je Dan Wertheimer od sveučilišta Berkeley SETI projekt. signal imenovan SHGb02 14 i bio je čuo u tri različita prigodama, čije trajanje je došao do oko minutu. Ovaj signal je bio stvarno ne dovoljno dugo da pronađe svoj ​​izvor, ali njegova frekvencija 1420 MHz je pobudila veliko zanimanje među znanstvenicima, jer je glavna frekvencije u kojem vodik .., najčešći element u svemiru, upija i ispušta energiju Znanstvenici imaju različita mišljenja o prirodi signala SHGb02 14 Eric Korpela, Berkeley, koji je analizirao signal, rekao je: " Mi smo u potrazi za antropogenih doprinosa da ne možemo snimiti zbog ogromne udaljenosti . ».
dr. Korpela ističe da je miješanje uhvaćeni s teleskopa Arecibo također može napraviti signal sličan onome koji dolaze iz istog mjesta. "Moguće je da je objekt u blizini teleskop sposoban stvara te frekvencije." Jocelyn Bell Burnell, University of Bath, izvijestio da je ovaj signal može biti ranije nepoznata astronomski fenomen, kao što je signal otkrivena u 1967 i da se tek sada može objasniti. Woodruff Sullivan, University of Washington u Seattleu, rekao je da istraživanja pokazuju da je ovaj signal može biti poruka napredne vanzemaljske civilizacije koja se nalazi u Sunčevom sustavu koji osigurava da inosservata.Questo krajolik podsjeća na film Arthur C. Clarke (2001: Odiseja u svemiru)., U kojem monolit otkriveno na Mjesecu bio je izvanzemaljskog podrijetla
Filmska Ako arheolozi su pronašli takav objekt, to će biti teško kako bi se isključila prvi znanstveni tim koji se ne mogu izvući iz fikcije filmske elemente korisne za znanost , "rekao je Woodruff Sullivan. Naravno, čak i ako se astronomi nekako uspjeli dekodirati signal, oni će se suočiti s još jednim problemom - što moramo odgovoriti na vanzemaljske civilizacije? 
Kako komunicirati i kako koristiti komunikaciju s tim ljudima? 
ne znam je li netko pokušao kontaktirati nas, ali signal iz galaksije daleko, ostaje intrigantna misterij i nada, jedan dan, kako bi saznali je li to od umjetnog podrijetla ili uzrokovane nepoznato prirodni fenomen.



Mistero Ufo: Misterioso segnale dallo Spazio; qualcuno sta cerc...: fonte articolo Un misterioso segnale proveniente da una regione dello spazio individuata tra le costellazioni dei Pesci e dell'Ari...

Nema komentara:

Objavi komentar