subota, 24. studenoga 2012.

NE ŽELIM BITI ROB U VLASTITOJ HRVATSKOJ DOMOVINI, ŽELITE LI VIp?


HRVATSKI SVJETSKI SABOR
Broj: 01-11-26/2012.
Poreč, 23 studenog 2012 . godine

 Poštovani !

 POZIVAMO VAS NA SURADNJU, kako bi zajednički utvrdili put kojim trebamo ići da bi nagomilano trnje, koje nam je na putu ka boljitku lijepe naše Domovine, uklonili i time osigurali bolje uvjete života Naroda i Države Hrvatske...

Godine 2002. pokrenut je program ujedinjenja stručnjaka iz zemlje i svijeta. Nazvali smo ih TIM za izradu gospodarskog programa RH. Nakon nekoliko godina rada taj TIM je ispunio postavljene zadatke i izradio gospodarski program sa kojim ste upoznatih, donosno ikojega ožete kratko upoznatih na: http://youtu.be/IpZtnkWwAdI
Ovim razvojnim programom Hrvatska je dobila zlatnu koku, koja nosi zlata jaja koja treba zanati i htjeti pokupiti, što nije baš lako. Hrvatska, kao mala zemlja, između ostalih resursa ima  7 međunarodnih koridora što Hrvatskom narodu osigurava rentu kojom bez puno  rada omogućava bolji život.
Nakon usvajanja programa 28. 06. 2010. godine na nivou Europe i nakon što su ga potpisali naši ministri (a da i ne znaju što su potpisali) bili smo veoma veseli te smo mislili da su naši gospodarski problemi iza nas. PREVARILI SMO SE. Nismo mogli ni sanjati da Vlada RH te programe neće prihvatiti, kada su ih dobili na tanjuru bez jedne kune, jer je zahvaljujući članovima TIMA (kojih imamo u svim europskim institucijama) sve je platila EU i to 7 miliona eura nepovratno.
Programi su ponuđeni Predsjedniku RH gosp. Stjepanu Mesiću i Vladi RH tadašnjem predsjedniku dr. Ivi Sanaderu. Oni te programe nisu prihvatili. Smjenom u Vladi RH Program je ponuđen tadašnjoj predsjednici Vlade Jadranki Kosor i Predsjedniku RH prof. dr. Ivo Josipović. Predsjednik RH načelno je podržalo programe dok je tadašnja Predsjednica Jadranka Kosor iste odbila. Dolaskom za predsjednika Vlade gosp. Zoran Milanović programe je birokratski odbio sa obrazloženjem da on nema vremena. (Predsjednik RH je njegove odluke prihvatio). Detalje imate na www.hssd.hr pod rubrikom vijesti. U drugom mjesecu 2012. godine nakon utvrđenog činjeničnog stanja da tri vlade RH nisu i ne žele prihvatiti gospodarske programe i tu zlatnu koku staviti u funkciju i za dobrobit Hrvatskog Narodna, odlučeno je da se formira POLITIČKI TIM po istom modelu po istim uvjetima sa političkim zadatkom kao bi se osigurali uvjeti za realizaciju gospodarskih programa. Ovi programi ne mogu se realizirati bez Vlade RH, Sabora RH i Narodne Banke RH. U deset mjeseci rada  danas imamo nekoliko stotina Hrvatskih građana iz Hrvatske i svijeta u PoLITIČKOM TIMU ( Program Tima Vam dostavljamo u privitku broj 1. ) Nadamo se da ce za mjeseci rad politički TIM toliko osposobiti da Vlada koja god bude u RH morat će realizirati njihove zahtjeve.

Hrvatski Svjetski Sabora, kao koordinator gospodarskih i političkih program, pozvat će sve udruge i pojedince u RH i zamoliti ih za suradnju, kako bi se gospodarski i politički programi što prije realizirali.
Stranka Hrvatskog Zajedništva pozvat će sve parlamentarne i izvan parlamentarne stranke na suradnju.
Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama svih, koji programe prihvate bilo putem Stranke Hrvatskog zajedništva, bilo putem Hrvatskog Svjetskog Sabora, stvoriti uvjete za realizaciju navedenih Gospodarskih i političkih programa.
Na svakoj udruzi i svakom pojedincu je da sami pronađu put i način na koji mogu pomoći, koristeći svoje znanje , sposbnosti i mogućnosti.
Vjerujemo da ćete Vi prihvatiti navedene programe te pomoći kako bi se zajedničkim snagama izborili za njihovu realizaciju.
Ukoliko se odlučite za suradnju molimo Vas da izaberete kontakt osobu putem koje ćemo se zajednički dogovarati o daljnjim aktivnostima, kada se radi o  UDRUZI. Pojedinci,  koji se odluče sudjelovati u kreiranju i realizaciji navedenih program, trebaju dostaviti: Ime i prezime, područje zanimanja, telefon i E-mail.
 Za sve daljnje informacije stojimo Vam na usluzi.
E.mail: pravo@hssd.hr ili
            nsoljak@gmail.com

                                                                                              Niko Šoljak prof.
               




Srušimo zakonodavni banditizam: ovdje počinje završna bitka života i smrti! Bitka za oduzimanje imovina nakon okupacije u sotonističko-iluminatskoj EU: ZAKON O POREZU NA NEKRETNINE JE ZAKON KOJIM NAROD KOJI JEDVA ŽIVI GUBI I ONE NA ČEMU ŽIVI, JER ĆE MU ZBOG NEPLAĆANJA POREZA SVJETSKI RAZBOJNICI I DOMAĆI PREDSTAVNICI RAZBOJNIKA SVE OTETI!

























Nema komentara:

Objavi komentar