subota, 21. srpnja 2012.

Nestalo sedam osoba, među njima šestero mladih


Nestalo sedam osoba, među njima šestero mladih

Nestalo sedam osoba, među njima šestero mladih

Tijekom tjedna nestalo je sedam osoba, od kojih je čak troje maloljetnika. Sedamnaestogodišakinja je nestala iz Sesveta, šesnaestogodišnjakinja iz Zagreba, a petnaestogodišnjak iz Osijeka. Policija moli pomoć.

Marina Vete (1978.) nestala je u Zagrebu, na adresi Bolnička cesta 32, 17. srpnja. Tridesetčetverogodišnja Marina visoka je oko 160 cm, okruglog lica, ima crnu kovrčavu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u donji dio trenirke, tamnoplavu majicu dugih rukava i crne tenisice. 
Sedamnaestogodišnja Ivana Matošin je također nestala 17. srpnja iz Sesveta, iz ulice A. Šenoe 52. Visoka je oko 178 cm, ima riđu kosu i svijetloplave oči te je jače tjelesne građe. Na jednom uhu ima dvije-tri naušnice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivo-ljubičastu jaknu, crne hlače i crne tenisice. 
Osamnaestogodišnja Željana Ramljak nestala je istog dana iz Kaštel Lukšića, udaljila se s adrese Obala kralja Tomislava 36. Visoka je oko 160 cm, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crne tajice, crnu majicu kratkih rukava i bijele tenisice. 
Sedamnaestog srpnja nestao je i 20-godišnji Felix Lehmann i to s plaže na Bolu, na otoku Braču. Visok je oko 175 cm, ima plavu kosu te madež veličine šake na lijevom ramenu. On se u utorak oko 3 sata čamcem bijele boje, marke Yamaha udaljio s plaže zapadno od Zlatnog Rata i od tada mu se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bio je odjeven u zeleno-bijelu majicu i tamne kratke hlače. 
Iz Osijeka, Vinkovačka cesta 61, 18. srpnja nestao je petnaestogodišnji Josip Bumbar. Visok je oko 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. Na podlaktici ima tetoviran natpis "bubi". 
Šesnaestogodišnja Natalija Asanović nestala je 13. srpnja s adrese Budaševska 20 u Zagrebu. Visoka je oko 170 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. 
Biserka Delić (49) nestala je 17.srpnja iz Desinića. Visoka je oko 175 cm, ima svijetloplavu kosu i kestenjaste oči. Okruglog je lica i jače tjelesne građe. Nagluha je i ima oštećene zube. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traper hlače i smeđu košulju kratkih rukava. 
Ako ste vidjeli osobe za kojima se traga, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. Više informacija možete potražiti na www.nestali.hr




Nema komentara:

Objavi komentar