utorak, 18. prosinca 2012.

"ALIEN ROSWELLA INCIDENT se stvarno dogodilo": agent CIA-e GOVORI U slučaju 65. obljetnicu


"ALIEN ROSWELLA INCIDENT se stvarno dogodilo": agent CIA-e GOVORI U slučaju 65. obljetnicu


Brandon Chase je bivši agent CIA-e koji je radio 35 godina u agenciji američke obavještajne nadzor tajnih operacija u više od 70 zemalja, a, slučajno s 65. obljetnice Roswell incident, Šokantne izjave koja potvrđuje sve je pretpostaviti o izvanzemaljskom podrijetlu tog slavnog događaja.
On tvrdi da su vidjeli svojim očima skrivene datoteke na CIA-ine "NLO" navodno pronađena na mjestu, dok se kune da je "ono što se doista dogodilo."
On tvrdi da je imao pristup informacijama koje je skriveno u sef u "svod zoni" agnecia sjedištem u Langleyu (gdje je navodno spasio najosjetljivijim tajnih dokumenata) pod okriljem "Roswell".
"To nije bio vremenske balon" - kaže Brandon, "To je objekt koji nije s ovog planeta, kao što je rekao u originalnom izvještaju" i prepričava imali izravan pristup dokazima jednog od stranaca koji posadom na tri broda (broj nedavno je potvrdio da je FBI) ​​u visokom sigurnosnom području u CIA sjedištem u Langley.
On je rekao - u kontekstu intervjuu za list The Huffington Post - neće otkriti točan sadržaj onoga što smo vidjeli u toj kutiji, ali postoje fotografije i materijal koji dokazuje autentičnost događaja.

Izjave Brandon, koji je već više od 25 godina bio je odgovoran usluge agencija elitne tajne operacije vezane za pobunjenika, trgovine drogom i oružjem krijumčarenja, opet, pokazuju neobičnu i ponavlja postupak slijedi s obzirom to i ostale teme vezane za NLO-epizoda već raspravljalo na drugim prigodama: jednom moćni ljudi koji su bili odgovorni za tvrdoglave obrane tajnosti o tim pitanjima, menadžeri zanijekati, diskreditirati i ušutkati tko podrže navodnu istinitost iza izvanzemaljskog stvarnosti iza "X-Files", jednom "umirovljeni" pojavljuju s bombastičnim izjavama koje daju razloga za apsolutno sve spekulacije pod nazivom "teoretičari zavjere" (koji to treba napomenuti da je prije nekoliko mjeseci Američka agencija sama izvijestio da smatra "subverzivne"), te u nekim slučajevima "prevladati" vlastite očekivanja.
Osim zadovoljstva što bi moglo imati na one koji su militantni držanje "Conspiranoids" takvi "ispovijedi", mi se ne zatvaraju u svemu, ako uzmemo u obzir da je u svim slučajevima to je vrlo visoka razina likovi s vojnim , pogotovo ako ne izgubiti iz vida činjenicu da ne Miltar "odlazi u mirovinu" (isto vrijedi i za pojam "bivših" pripadnika sigurnosnih agencija) i dalje "na raspolaganju" u lancu zapovijedanja sve do svoje smrti.
To je, u tim situacijama ponavljajući vjerujem da oni rade "curenja" učiniti u svojoj nastavak "zbog poslušnosti", i stoga smo ga uzeti kao navečer vlade izjavu.
Zatim spekulacije stane u svaki, razlozi takvih manifestacija moći: slučaj izbjeljivanje po jednostavnoj činjenici da mijenja opolitička kontekst i dopusti, ili druge tamno-based manipulacija Tko zna što statističkih istraživanja.
Izvorni izjava da su vojnici pročitati povodom Roswell slučaju bio:
"Mnoge glasine o Frizbi postao stvarnost jučer kad je obavještajni časnik u 509. Bomba grupe Osme ratnog zrakoplovstva, Roswell Army Air Fieled, mogla doći u posjed diska."
Dvadeset i četiri sata kasnije, radikalno promijenila svoje izvorne izjave iznesene u društvu, koji će kasnije postati junak desetljećima službenog demantija svih: "vremenske balon".
Poručnik Walter Haut, odnose s javnošću u vojnoj bazi u 1947 i autor dviju priopćenja za javnost, po nalogu Williama Blancharda koji je tada bio zapovjednik, umro u 2006, ali je ostavila zakletog izjavu da se treba otvoriti nakon njegove smrti u kojem je potvrdio da je verzija svijeta meteorolígico medija bila varka i da je pravi cilj bio oporavio od vojnih i skrivena u hangaru.
Opisao je vidio ne samo zanat ali vanzemaljske tijela tijekom tajni sastanak nazočili zapovjednika baze (Blanchard) i zapovjednik Osme armije Air Force, General Roger Ramey.
Ovaj događaj je vidio rođenje tamne "čudovište" sprege vlasti i mediji koji su, "u ime domoljublja i nacionalne sigurnosti," sloboda tiska žrtvovali (najavljujući u smrti istinskog novinarstva dovesti do "press zombi") prihvaća bez pitanja ili sumnje službeno objašnjenje smiješno.
Takva je bila snaga ovog dosluhu u javnom mnijenju gotovo hipnotički učinak koji traje do danas, unatoč jakim izjavama da je suprotno od strane njegovih protagonista, uključujući web stranice FBI službenog ( trezori ).
.

Dan nakon Roswella

Moderna povijest je puna životopis neokaljan vojske, jednom uklonjena iz američke vojske, pretpostavke shvatiti da državne tajne su obično funkcionalna za teorije zavjere. 
Ovaj fenomen zaslužuje više odraz: ruka moramo ozbiljno razmotriti nešto što se odnosi na sve vojske, a ne samo za zemlje sjeverne: vojni časnik ikada u mirovinu i nastavlja se do smrti naloga. 
Njihov odlazak u mirovinu je samo radi ne Prisutnost na radnom mjestu, ali to duguje apsolutnu poslušnost vojne sile, kada više nije fizički kada je to učinio. 
Ako ne posluša bilo koji od njegovih članova ili otkrije državne tajne, mora se suočiti s isti tešku kaznu koju vojna aktivan.
U stotine slučajeva kao da ćemo citirati ispod nikad nije vidio upozorenje ili čak zatvora za mozgova tih navodnih curenja tajni, koje donosi nam, a priori, misle da je ono što su učinili u strogo u skladu s nalozima. 
Ali što bi mogao biti uzrok takvih naloga naizgled kompromis nacionalnu sigurnost?. 
hranjenja paranoju je klasični ratne strategije, i uvijek dobrodošli u uplašiti neprijatelje oglas za bivšoj Vojska kaže glumi u putovanju kroz vrijeme, dimenzije vrata su koristili, sudjelovali su u gradnji baze na Marsu ili, kao u ovom slučaju u nastavku, simuliranom vanzemaljska tehnologija.
Ako živite u opasnom susjedstvu, i slučajnih razloga da izvorno nije intervenirala, počinje snažnije vještica s nadnaravnim moćima, ti što ne? Da li to izaći poreći glasine odmah svaka kuća?. 
tečaj ne:. ovo uvjerenje korist silno sigurnost od stranaca paranoje i praznovjerja 
, dakle konzultirao o temi ćete ga zanijekati, ali uz zagonetni osmijeh i podmukla , i dalje gorivo glasine god je to moguće kroz više glasina, ovaj put prožet kroz bliskih prijatelja ili obitelji. 
Na pločniku ispred ovog obrazloženja, je mogućnost da je glasina je istina (iako možda pretjerana) u kojem vas slučaj, ako to uistinu je moćna vještica (ili samo borilačke vještine prvak precijenjena), nemojte to učiniti previše javni prikaz njegovih osobina čuvati tajnu prednost ako napadnuti.
U tom smislu, mi ne sudjelovati jer ni pretpostavki, ali mi to u uvjerenju da, ako glasina govori o velikom snagom, sigurno je pogrešna, jer ne možemo zamisliti da zemlja s vremeplova ili pristupne vrata gospodara lišava dimenzionalni svijet izričito sprečavanje bilo kakve ravnoteže ili ozbiljnog natjecanja, i to sama empirijska stvarnost koja se odnosi na naše vrste. Sjedinjene Američke Države i Rusija nikada neće imati zvijezdom krize koja je glumio svaka ako oni posjedovao takvo oružje, ako oni ne mogu ili mogu izbjeći te nezgoda, to je zato što oni ne moraju se izbjegavati.
Sve što je rekao, mi ćemo govoriti o knjizi umirovljenog pukovnika Phillip Corso, član "osoblja" General McArthur inteligencije tijekom Korejskog rata, briljantan znanstvenik, član Vijeća za nacionalnu sigurnost u administraciji, Eisenhower i vođa tima Istraživanje i razvoj tehnologija Pentagona nepoznatog u šezdesetim godinama, koji dokumentira jedno od najvažnijih vjerodostojni nagađanja su napravljene u vezi navodne tajne tehnologije, a koje, ako je istina, bi također potrebno dugo vremena kako bi se postigla razumijevanje i eksperimentiranje operativno prihvatljiva emulacija.
Dokaz za to može doživjeti za sebe, ako znate stariji prelazi 80 godina i održava budnost: pokušati pokušati pravilno nositi smartphone ili tableta, a zatim ih zamoliti da objasni kako se tehnologija temelji. 
Više ili ovako nešto (ili još gore) bi bio stav znanstvenika u 1947 protiv naprednim uređajima, neki biotehnološke, i potpuno neovisno od mehaničkih zupčanika, vijci, eksplozivnih remenje i motore koje su dominirale vrijeme (osim ako je broje kao sugerira Corso rad, uz savjet navodnih preživjelih).
Knjiga, kao njegov naslov predviđa, govori o poznatom Roswell slučaju potvrđuje pad od jedan izvanzemaljski brod i realizirati tehnološki napredak koji su se dogodili od ovog incidenta u vojsci od strane izvanzemaljske opreme leđa. 
Corso objašnjava u svojoj knjizi koja je sudjelovala izravno u istraživanje, dizajn i izrada stealth zrakoplova, mikrovalna pećnica, satelitska, antigravitacija tehnologije, čips, noćni vid opreme, tehnologija razvijena na temelju ostataka NLO roswelliano, koji na naš način vidi, precjenjuje događaj na štetu mnogih drugih okolnosti, ali to je još uvijek zanimljiv čak i kad to rješava kronologiju tajnosti i donijeli sa beskrajnim baza building tajne.

Nema komentara:

Objavi komentar