petak, 29. lipnja 2012.

Vaš seksualni potencijal je u pitanju, što učiniti?


Vaš seksualni potencijal je u pitanju, što učiniti?
»U svim mojim godinama kao certificiran herbalist sam pomogao mnogim muškarcima, koji su se osjećali kao da ne uspijevaju zadovoljiti ženu, odnosno, da bi mogli biti u krevetu još bolji. U današnjem stresnom i konkurentnom svijetu sve više i više muškaraca donosi odluku, da ne žele biti samo dobri ljubavnici. Žele biti najbolji. Jer dobro poznajem sastojke, koje sadrži Phirago  podržavam upotrebu i preporučujem ju!« 
Kako su s Phirago flasterima mnogi muškarci oduševili žene u krevetu! Phirago koriste mnogi muškarci, koji žele povećati svoju spolnu moć ili se jednostavno pobrinuti, da bude njihova partnerka još zadovoljnija  Tajna tih malih flastera je u aktivnim sastojcima, koji osiguravaju veću prokrvljenost penisa i stvarno nevjerojatnu želju za seksom!  Phirago je poseban spoj iznimno moćnih prirodnih sastojaka. Istraživači su trebali 2 godine i desetine sastojaka poznatih po tome, da pozitivno utječu na spolnu moć, dok nisu otkrili potpune kombinacije. Rezultati su šokantni: Brže postizanje pune erekcije!  Već nakon 4 dana upotrebe Phirago flastera primijetit ćete NEVJEROJATNU razliku kod postizanja erekcije! Većina korisnika može i u neuzbuđenom stanju primijetit manju razliku u protoku krvi penisa. Phirago sadrži Gotu Kola (Centela Asiatica) i Ginseng (Panax Ginseng). Obadvije biljke su već dugo poznate kao čudotvorne biljke, koje povećavaju protok krvi u penisu i pružaju najbolju erekciju vašeg života! Do 82% povećana izdržljivost u krevetu! Čak i ako nemate problema s preranom ejakulacijom možete vašoj partnerici uvijek ponuditi više. Osigurajte joj najbolji seks njenog života, kojeg još dugo vremena neće zaboraviti! Gotu Kola i Damiana (Turnera Aphrodisiaca Ward) su kritične komponente u pružanju toga, da ćete u krevetu izdržati duže. I to usprkos tome, da je Damiana poznata po tome, da povećava osjetljivost vašeg penisa. Osim toga, da će biti osjećaji tijekom seksa intenzivniji, moći ćete izdržati duže i pružiti nezaboravan seks! Povećan libido – uzbudite se brzo i intenzivno! 
Libido (spolni nagon) ili seksualna želja je presudan osiguravanju zdravog seksualnog života. Osim toga 78,3% žena priznaje, da je požuda, koju muškarci zrače među koketiranjem i u prvim koracima na putu do seksa, ono što ih najviše privlači. Muškarci obično nemaju nikakvih problema sa libidom, a unatoč tome aktivni sastojci Saw Palmetto i Muira puama pobrinu se, da se libido poveća do te mjere, da će ga vaš seksualni partner osjetiti kao nevjerojatnu strast i požudu! Do 3,2cm veći penis u uzbuđenom stanju! Phirago nije namijenjen povećavanju penisa. Ipak korisnici u drugom mjesecu korištenja promatraju kao nuspojavu povećanje penisa u uzbuđenom stanju. Ombinacija aktivnih sastojaka u flasterima povećava protok krvi u penisu što na dugi rok donosi malo ali primjetno povećanje stanica, koje ispunjene krvlju pružaju erekciju. Ta promjena je još očitija kod muškaraca s blago zakrivljenim penisom, ako to nije rezultat oštećenja. Phirago se pobrine za stabilnu erekciju i kontinuiran priljev krvi! Eksplozivni orgazmi i nevjerojatna ejakulacija! 
Damiana je nevjerojatna biljka, koju su poznavali već Maji! Osim toga, da osigurava da je vaš penis osjetljiviji i receptivniji na podražaje i naslade, također osigurava da ćete u krevetu izdržati duže. Ta kombinacija je idealna za doživljavanje eksplozivnijih orgazama s većim ejakulacijama! 
Jesi li već čuo za flastere protiv pušenja? A za flastere za mršavljenje? Flasteri su se pokazali kao najučinkovitiji način uvođenja različitih aktivnih sastojaka izravno u tijelo. Znanstvenici su sada najnovija dostignuća u tehnologiji flastera prenijeli na područje poboljšanja muške seksualnosti! Rezultati su nevjerojatni: Korisnici Phirago flastera primjećuju porast libida, bolje i trajnije erekcije, veće izljeve i čak i povećanje penisa do 3,2cm!
1. Uzmi Phirago flaster iz kutijice sa 30-dnevnom opskrbom
2. Svaka 24 sata stavi flaster na neobrastao dio kože.
3. Uživaj u dužim seksu, potpunoj erekciji i nevjerojatnoj ejakulaciji!





Nema komentara:

Objavi komentar