ponedjeljak, 28. svibnja 2012.


PARADA SMRADA

ulicama našeg grada
čudna ići će parada
testirat' će naše živce
od normalnih radit' krivce

perverzija oči bode
zlo nam' stiže u pohode
zatvaraju mnogi oči
dok nemoral zemljom kroči

vrijednosti sve se gase
zaglupljuju snažno mase
provodi se smrt morala
spravlja tron anđela pala

ta kultura smrti stiže
svakim danom sve je bliže
pa Sodome i Gomore
želi da se ovdje stvore

a Sodoma i Gomora
golema je strašna mora
uvijek to znati treba
da ne bude kazne Neba

dotle ona šaka jada
koja našom zemljom vlada
šalje na nas batinaše
da normalne sve "ispraše"

normalnih ne smije biti
sve ih treba istrjebiti
neka vječno bolest živi
normalni su za sve krivi



U čemu griješi današnja desnica?



Jedan talijanski mislioac je jednom rekao, demokracija je kao vreća, jer ona se oblikuje po tome što se u nju trpa. Problem današnje desnice je da se također pokušava utrpati u tu vreću, u tu neslavnu vreću. Demokracija je socijalna i moralna katastrofa. Atenska demokracija je uništila staru Grčku, onda je uništila Europu, i sada dolazi na red cijeli svijet, ako se jedna tradicionalna struja, naprimjer Islam, ne oslobodi od cionisitčkih okova i zaustavi demokraicju i slijedeću katastrofu. Zaista je čovjek, ako ga shvaćamo kao pojedinca, kao što to rade demokratski režimi, jedna nula, zato je rob. Milijun robova nemože proizvesti slobodnog čovjeka, i od milijun glupana nikada neće nastati inteligentno biće. Demokracija ponižava ljude na razinu neukih robovova, i ti mogu samo još pokušati da prodaju svoju radnu snagu plutokratima, to je sve! Pošto plutokrati sami nisu pametni, nego samo podmukli, će simbioza od demokrata i plutokrata nužno voditi u katastrofu. Zaključak je: što se brže naš svijet riješi demokratskog apsurda, to prije će biti siguran i iznova cvijetati. To je potpuno jasno. Gdje je dakle problem? Zašto nema jake desnice, koja bi liberale i demokrate, plutokrate i socijaliste pomela? Odogovor je jednostavan: zato što mislioci današnje desnice traže protuotrov demokraciji u - demokraciji. I zašto to? Zato što su protudemokratske, narodne snage Europe pokorene u drugom svijetskom ratu. Kao posljedicu toga se svatko plaši izgovoriti riječi fašizam i nacionalsocijalizam. Međutim nikada nije dokazano da su ti desni pokreti bili promašaji. Njemačka, Italija i Japan su izgubili rat. Pa onda? Jeli to opovrgavanje? Grci su prije uspješne revolucije od 1821 protiv Turaka oko deset puta bez uspjeha pokušali dobiti neovisnost. Četiri stoljeća su podnosili gubitke od turske ruke. Po našem današnjem mišljenju bilo bi pogrešno 1820 htjeti dobiti slobodu. Sadržimo: poraz pokazuje moćnu podložnost, ne pogrešni stav. Jasno je da desnica neće izaći i svoje slijepe ulice, ako ne prestane da traži u poljima neprijatelja prazne fraze i nekoristno filozofsko oružje. Autentični atenski vrhovni zapovjednik Themistokles Perzijance nije pobjedio s perzijskom borbenom taktikom, i Englezi nisu pobjedili španjolsku Armadu s brodovima velikog kalibra, kakve su Španjolci tada koristili. S drugim riječima: vrijeme je za drugi jezik i svijetonazor kod desnice. Ako želimo samo preživjeti, onda nećemo niti preživjeti. Moramo štoviše napadati, i taj napad znači, kao prvo i prvenstveno, sadašnju političku teoriju i strukturu ovoga svijeta dovesti u pitanje.




Savez mrtvačkih lubanja potvrdio Srbiju kao središte sotonizma: pa da, četnici su izvršni organ, a hrvatski masoni su četa budala: Hrvatska je u najdirektnijoj suprotnosti sa masonstvom! EČ
 
 
A kada se to dogodilo? Nakon što su ultračetnici potvrdili svoju vlast u Srbiji!
No, pa ja sam ovo davno najavio u svojim člancima, još prije desetak godina. Nedovršeni poraz Srba, pod engleskom (masonskom) zaštitom (Bosna), omogućio je jačanje četništva. No, budući da su četnici oružani ogranak formacije britanskog imperija (niža razina to ne zna), Srbija će poslužiti - planovima britanskog Imperija (vidi npr: "Globalizacija i hrv. nacionalizam", EČ - a ima još u drugim mojim knjigama: što bismo mi Hrvati bez Srba? Postali bismo Jugosloveni. Pomažu nam da budemo nacionalno svjesni :) Moram se "nasmejati": Mislite da Hrvatska ne će postati Vijetnam i Afganistan? U vrijeme antikrista bit će ili Afganistan ili posljednji Bleiburg:



Dokument o suradnji Engleza na pokolju zarobljenih Hrvata fimovan je i postavljen na You Tube: Da,točno je, 300.000 vojnika ubijeno je ondje. Toliko ih nije bilo ni u zadnjem ratu u kojem je Hrvatska ipak stekla kakvu-takvu slobodu . Koji razmjeri genocida! Brojčano stanje genocida pokazuje da je Hrvatska mogla nastavi brdski narodno-oslobodilački rat protiv srbokomunista baš poput Vijetnama ili Afganistana! Ali bilo je previše budala u vodstvu države. i oko nje, da bi se netko usudio pretvoriti Hrvatsku u Afganistan ili Vijetnam: u ono vrijeme mnogima je to bilo nepojmljivo. 
Eto, brojke govore što je bilo okupacija: okupacija je dolazak srpskih komunista na vlast (i njihovih komunističkih kolaboracionista). Većina hrvatskog naroda bila je za Nezavisnu Državu Hrvatsku. Ubijena je sva vojska da se uništi narod i još dva do tri puta toliko civila. Budući da Hrvatskom vladaju sinovi ubojica, žrtve nikada ne će biti pobrojane imenom i prezimenom, iako se to u nekim krajevima samoinicijativno napravilo. Četnička republika u Bosni rezultat je etničkog čišćenja Bosne od Hrvata već u Drugom svjetskom ratu. I o tome su objavljene knjige. Jedna od njih je "SREDNJA BOSNA - NE ZABORAVIMO HRVATSKE ŽRTVE", Vjenceslav Topalović, Zagreb 2001. g. Tu se vidi model Titovog masovnog genocida i četničkog genocida 1991.-1995. To je model koji se ponovio u cijeloj Hrvatskoj. Jugoslavija - to je genocid. Zato su izmislili jasenovački i druge mitove o jadnim Srbima i židovima (o čemu također postoji točna dokumentacija: na stranici 70 Topalovićeve knjige imenom i prezimenom nabrojano je 28 židovskih generala u vojsci NDH. Čudna činjenica za državu kojoj podvaljuju antisemitizam (ono što je učinjeno učinjeno je pod njemačkim pritiskom: NATO pakt!)








Nema komentara:

Objavi komentar