petak, 20. travnja 2012.


Jaganjac Božji je Početak i Svršetak

 

DJEVICA  OBJAVE   TUMAČI  OTKRIVENJE





U  plavoj knjizi – nutarnjem govoru što ga je zapisao svećenik Dao Stefano Gobby Majka Božja je protumačila neka poglavlja Otkrivenja. Ovdje su poruke donesene prema vremenskom slijedu.
"OTVARAM  VAM  ZAPEČAĆENU  KNJIGU…"


"Ja sam Djevica Objave… Dovest ću vas do potpunog razumijevanja Svetog Pisma. Naročito ću vam pročitati stranice njegove posljednje Knjige koju sada proživljavate. U njoj je sve prorečeno, pače i ono što se još  mora dogoditi. Jasno je ocrtana bitka na koju vas zovem i kojoj je obećana unaprijed moja velika pobjeda." (24.04.1980. – br. 198)
 
 
 
"Čudo sa suncem, koje se zbilo za vrijeme mog posljednjeg  ukazanja, bilo je samo proročki znak da bi vas sve uputio da gledate u još zapečaćenu Knjigu. Danas me Bog poslao da otvorim ovu Knjigu da  bi vam se otkrile tajne."                                                                                                                              (13.10.1987.  –br.  366)
"Gospodin me k vama šalje da izvršim zadatak kojeg mi je Presveto Trojstvo povjerilo u ovim vašim vremenima. Otvaram vam zapečaćenu  Knjigu da vam otkrijem njene tajne." (13.10.1988. – br. 391)
"Eto, predraga djeco, zato sam vam htjela rasvijetliti stranice Otkrivenja, koje se na vremena koja živite."    (Tumačenje o broju 666-   18.06.1989. – br. 407)
"Moja je Poruka apokaliptička, jer ste vi u srcu onoga što vam je objavljeno u zadnjoj, tako važnoj Knjizi Svetog Pisma.
Povjeravam Anđelima svjetla mog Bezgrešnog Srca zadatak da vam objave ova zbivanja, sada kad  sam Ja otvorila zapečaćenu Knjigu." ( 13.05. 1994. – br. 520)
"Snagom Duha Svetoga razumjet ćete sve što ću vam Ja objaviti, što se nalazi u  zapečaćenoj Knjizi." ( 22.05.1994. – br.  521)
"Na putu svojih Poruka vodim vas razumijevanju onog što piše još u  zapečaćenoj Knjizi. Već sam vam protumačila mnogo stranica Otkrivenja Svetog Ivana.
Prvenstveno sam vam govorila o velikoj borbi između Žene odjenute u Sunce i crvenog Zmaja, kojem pomaže crna Zvijer – slobodno zidarstvo.
Otkrila sam i demonske opasnosti za vas od slobodnog zidarstva, koje je ušlo u samu Crkvu i postavilo središte moći tamo gdje je Isus postavio temelj jedinstva."  ( 05.08.1995. - br.548)
 OTKRIVENJE - 12. poglavlje


Sjajna Žena
I znamenje veliko pokaza se na nebu: Žena odjevena Suncem…"  (Otkr. 12,1)

"Ja sam Žena odjevena u Sunce. Nalazim se u nutrini (intimi) Božanskog Trojstva."  (14.6.1980.- br. 201)

"Sjajna sam kao Sunce, jer sam pozvana da postanem Majkom Isusa Krista, koji  je vječni Sjaj Očev."  (8.9.1990.- br. 431)  
                                                                                                                                                          

Lijepa Žena

                        "…Mjesec joj pod nogama,… "   (Otkr. 12,1)

"Lijepa sam kao Mjesec koji blista od odraza sunčeva sjaja, jer je moja ljepota, Ljepota Presvetog Trojstva, jer me punina Božje milosti preobrazuje, Njegova me Božanska Svetost obavija."  ( 8-9.1990.- br. 431)

Kraljica

                        "…a na glavi (joj) vijenac od dvanaest zvijezda."   (12,1)

"Oko moje glave nalazi se kruna od dvanaest zvijezda. Ta kruna je znak kraljevskog dostojanstva…. Dvanaest zvijezda, od kojih se sastoji sjajna kruna mog majčinskog kraljevstva, tvore izraelska plemena, apostoli i apostoli ovih vaših zadnjih vremena."   (8.12.1989. - br. 414)   

Velik crven Zmaj   - komunizam


                     "I pokaza se drugo znamenje na nebu: gle Zmaj velik, ognjen, sa sedam glava i deset rogova; na glavama mu sedam kruna…" (Otkr. 12,3)

"Velik crveni Zmaj je bezbožni komunizam, koji je posvuda raširio zabludu nijekanja i tvrdoglavog odbacivanja Boga.
             Veliki crveni Zmaj  je marksističko bezboštvo koje se pojavljuje sa deset rogova, odnosno sa snagom svih sredstava priopćivanja, kako bi naveo čovječanstvo na neposlušnost prema deset Zapovijedi Božjih; i sa sedam glava, sa po jednim dijademom  na svakoj kao znakovima moći i kraljevskog dostojanstva.
            Okrunjene glave označuju nacije u kojima se komunističko bezboštvo učvrstilo i vlada snagom svoje ideologijske, političke i vojne moći.
            Veličina Zmaja jasno pokazuje prostranstvo zemlje u kojoj nesumnjivu prevlasti ima komunističko bezboštvo. Njegova je boja crvena jer se služi ratovima i krvlju kao sredstvima svojih bojnih osvajanja." (14.5.1989.- br. 404)                     

Crkveni otpad


 "…a rep mu povlači trećinu zvijezda nebeskih – i obori ih na zemlju."  (Otkr. 12,4)

"Ljubljeni sinovi, da bi vas uspio udaljiti od mene, danas se moj Protivnik bijesno diže protiv vas. Uspijeva oboriti s neba trećinu zvijezda, a vi ste zvijezde na nebu Crkve. Ali kako je veći broj onih kojima (Protivnik) potamnjuje njihov sjaj.
I tako vreba na vas na svaki način. Često se bori protiv vas preko duša vama vrlo bliskih i koje vi više ljubite, da bi vas doveo do malodušnosti, i tako ugasio u vama žar i gorljivost u vašem apostolskom djelovanju."  (15.8.1980.- br. 206)

                                                                                              
           

 

Marijino sklonište od svog Protivnika


            "Zmaj stade progoniti Ženu … ona se povuče u pustinju, u svoje sklonište, gdje je sklonjena od pogleda Zmije jedno vrijeme i dva vremena i polovicu vremena."  (Otkr. 12, 13-14)

            "Što je drugo pustinja, nego skriveno mjesto, mjesto šutnje, odvojeno i pusto?
Skriveno, šutljivo i pusto mjesto tolikih borbi i rana u kojima Žena nalazi svoj smještaj, to je duša i srce tolikih mojih ljubljenih sinova i svih onih koji su se posvetili mom Bezgrješnom Srcu." (14.6.1980.- br. 201)

Mariji suprotstavljene sile  - nove teološke teorije


            "I Zmija iz usta pusti za Ženom vodu poput rijeke da je rijeka odnese." (Otkr. 12,15)

"Što je ta rijeka vode, ako ne skup novih teoloških teorija, kojima se kušalo vašu nebesku Majku skinuti s mjesta na koje ju je postavilo Presveto Trojstvo? Tako se moglo doći do toga da budem zamračena u duši, te u životu i pobožnosti tolikih mojih sinova; došlo je čak dotle da se niječe dio mojih privilegija kojima me je ukrasio moj Gospodin."  (14.6.1980. - br. 201)


OTKRIVENJE - 13. poglavlje

 

                                                                                      







Crna Zvijer nalik panteri  - slobodno zidarstvo


            "Iz mora izlazi na kopno, kao crna Zvijer, nalik panteri, s deset rogova, na rogovima joj deset kruna, te imala je sedam glava; noge joj kao medvjeđe, usta kao usta lavlja."  (Otkr. 13,1-2)

            "Crna Zvijer je slobodno zidarstvo. Dok se Zmaj pokazuje u snazi svoje moći, crna Zvijer  naprotiv  djeluje u sjeni i skriva se u tajnosti kako bi kriomice našla put u svaki dio svijeta. Ima medvjeđe šape i lavlja usta, jer posvuda lukavo djeluje pomoću sredstava javnog priopćivanja, odnosno promidžbe. Sedam je glava znak različitosti slobodno zidarskih loža koje u cijelom svijetu djeluju podmuklo i opasno. Ona crna Zvijer ima deset rogova i na rogovima deset kruna, koje su znak vlasti i kraljevskog dostojanstva.
            Slobodno zidarstvo vlada i upravlja cijelim svijetom pomoću deset rogova. Rog je u biblijskom svijetu  bio znak širenja i pojačavanja, način da se bolje čuje vlastiti glas, sredstvo komunikacije.
            Zadaća je crne Zvijeri tj. slobodnog zidarstva, da se podmuklo, ali uporno bori ometati dušama… svrha je slobodnog zidarstva ne da zaniječe, nego da huli na Boga… Najveća hula je poricanje bogoštovlja Bogu,  i davanje tog istog stvorenjima i samom sotoni. Evo zbog čega se danas iza izopačenog djelovanja slobodnog zidarstva, posvuda šire crne mise i kult sotone.
Osim toga slobodno zidarstvo se služi svim sredstvima da bi spriječilo duše da se spase i tako učinilo uzaludnim Kristov čin Otkupljenja.
            Dok je Gospodin objavio svoj Zakon preko Deset Zapovijedi, slobodno zidarstvo pomoću svojih deset rogova posvuda širi svoj zakon koji je potpuno suprotan onom Božanskom… Umjesto sedam teoloških i stožernih kreposti, koje su plod življenja u Milosti Božjoj, slobodno zidarstvo ima i poštuje sedam glavnih poroka, koji su plod stalnog življenja u grijehu."  (3.6.1989.- br. 405)

Slobodno zidarstvo promiče lažne idole


            Crna Zvijer ima sedam glava, "na glavama im bogohulna imena."  (Otkr. 13,1)

            "Na svakoj glavi Zvijeri napisano je jedno bogohulno ime. Svaka slobodno zidarska loža ima zadaću da se pokloni ( i štuje) jednom različitom božanstvu.
-          Prva glava nosi bogohulno ime oholost, koja se suprotstavlja vrlini vjere i daje štovanje  idolu ljudskog razuma, bahatosti, tehnike i napretka.
-          Druga glava ima bogohulno ime bludnost, koja se suprotstavlja kreposti ufanja i štuje idola seksualnosti i nečistoće.
-          Treća glava ima bogohulno ime škrtost, koja se suprotstavlja kreposti milosrđa i posvuda širi štovanje idola novca.
-          Četvrta glava nosi bogohulno ime srdžba, koja se suprotstavlja kreposti razboritosti i daje kult idolu nesloge i razdora.
-          Peta glava nosi bogohulno ime lijenost, koja se suprotstavlja kreposti jakosti i širi kult idola straha, javnog mnijenja i iskorištavanja.
-          Šesta glava nosi bogohulno ime zavist, koja se suprotstavlja kreposti pravednosti i daje kult idolu nasilja i rata.
-          Sedma glava nosi bogohulno ime proždrljivost, koja se suprotstavlja vrlini umjerenosti i daje kult tako uzvišenom idolu hedonizma, materijalizma i uživanja." (3.6.1989. - br. 405)


Lažni prorok – crkveno slobodno zidarstvo


            "Druga jedna Zvijer uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj." (Otkr. 13,11)

            "Crna Zvijer koja nalikuje panteri predstavlja slobodno zidarstvo; Zvijer sa dva roga slična janjetu predstavlja slobodno zidarstvo koje se uvuklo u unutrašnjost Crkve, odnosno crkveno slobodno zidarstvo, koje se proširilo naročito među članovima hijerarhije.
            Već sam u Fatimi prorekla ovaj slobodno zidarski prodor u unutrašnjost Crkve, kad sam najavila da će sotona imati pristup do samog vrha Crkve.
            Ako je zadaća slobodnog zidarstva da odvede duše u propast, vodeći ih do štovanja lažnih bogova, cilj crkvenog slobodnog zidarstva je naprotiv da uništi Krista i Njegovu Crkvu praveći novog idola, tj. lažnog Krista i lažnu crkvu…
            Cilj je crkvenog slobodnog zidarstva da nađe opravdanje za grijeh, da ga predstavi ne više kao zlo, nego kao nešto vrijedno i dobro… Pogubni plod ovog zloćudnog raka, koji se rasprostranio u cijeloj Crkvi jest nestanak osobne, pojedinačne ispovijedi, svuda po svijetu. Duše su dovedene u stanje življenja u grijehu te odbacuju dar života kojeg vam je darovao Isus.
            Nakon što je uništila povijesnog Krista, Zvijer s dva roga slična janjetu, pokušava uništiti Mističnog Krista, to jest Crkvu. Crkva je istina, jer je samonjoj Isus povjerio da čuva, u svoj cijelosti, cio polog vjere. 
Povjerio je hijerarhijskoj Crkvi, tj. Papi i biskupima koji su s njime sjedinjeni. Crkveno slobodno zidarstvo pokušava uništiti ovu stvarnost lažnim ekumenizmom, koji dovodi do prihvaćanja svih kršćanskih crkvi, tvrdeći da svaka od njih posjeduje jedan dio istine. Ono stvara plan jedne Sveopće ekumenske crkve, koja bi nastala spajanjem svih kršćanskih konfesija od kojih je jedna i Katolička Crkva.
Crkva je život, jer daruje milost i samo onaposjeduje djelotvorna sredstva milosti, a to su sedam sakramenata. Poglavito je život, jer je samo njoj data moć da ostvaruje Euharistiju preko ministerijalnog i hijerarhiskog Svećenstva.
Euharistija je Isus Mrist stvarno prisutan sa svojim slavnim Tijelom i svojim Božanstvom. Crkveno slobodno zidarstvo zato na tako podmukao način nastoji ugroziti crkvenu pobožnost prema sakramentu Euharistije.
Od Euharistije smatra vrijednim samo aspekt Večere, te nastoji na minimum svesti njenu žrtvenu vrijednost, pokušavajući poreći stvarnu i osobnu nazočnost Isusa u posvećenim Hostijama.
Zbog toga su se postupno ukinuli svi oni vanjski znakovi koji pokazuju vjeru u stvarnu nazočnost Isusa u Euharistiji, kao što su klecanje na koljena, satovi javnog klanjanja, te sveti običaji okruživanja Svetohraništa svjetlom i cvijećem.
Crkva je put, jer vodi Ocu, posredstvom Sina, u Duhu Svetom putem savršenog jedinstva. Kao što su Otac i Sin jedno, tako vi morate biti jedno među sobom.Sada crkveno slobodno zidarstvo pokušava uništititemlje crkvenog jedinstva Crkvepodmuklim i lukavim napadima na Papu. Ono kuje spletke osporavanja i pobijanja Pape; podržava i nagrađuje one koji ga preziru i ne slušaju; propagira kritike i suprotstavljanje biskupima i teolozima. Na taj se način ruši temelj njenog jedinstva i Crkva se sve više razdire i dijeli.
Ljubljena djeco, pozvala sam vas da se posvetite mom Bezgrešnom Srcu i da uđete u ovaj majčinski zaklon, naročito zato da biste se sačuvali i obranili od ove strašne spletke" (13.6.1989-- br.406)

Crkveno slobodno zidarstvo promiče Antikrista


            "I vidjeh: druga jedna Zvijer  uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj. Vrši svu vlast one prove Zvijeri, u njezinoj nazočnosti. Prisiljava zemlju i sve pozemljare da se poklone prvoj Zvijeri kojoj ono zacijeli smrtna rana… I dano joj je udahnuti život kipu Zvijeri te kip Zvijeri progovori i poubija sve koji se god ne klanjaju kipu Zvijeri."   ( Otkr. 13. 11-12.15.)
            "U ovim vremenima iznad svega imate potrebu braniti se od strašnih zasjeda mog Protivnika, koji je uspio učvrstiti svoje kraljevstvo u svijetu. To je kraljevstvo koje se suprotstavlja Kristu, kraljevstvo Antikristovo.  Koncem vašeg stoljeća ovo će njegovo kraljevstvo doseći vrhunac moći, svoje snage i svoga velikog zavodništva. Približava se čas u kojem će se u svojoj moći pokazati zao čovjek koji se stavlja na mjesto Boga da bi mu se klanjalo kao Bogu." (7.6.1986.-br. 326)

            "Sa mnom se borite, mala djeco, protiv crne Zvijeri, slobodnog zidarstva, koje želi odvesti duše u prokletstvo. Sa mnom se borite, mala djeco, protiv one Zvijeri slične janjetu, slobodnog zidarstva koje se uvuklo u unutrašnjost samoga crkvenog života s namjerom da uništi Krista i Njegovu Crkvu…
            Zvijer slična janjetu ima svu moć prve Zvijeri u njenoj nazočnosti, te prisiljava zemlju i njene stanovnike da se klanjaju prvoj Zvijeri. Crkveno slobodno zidarstvo dolazi čak dotle da mu pravi kip u čast te Zvijeri i  sve prisiljava da mu se poklone… Sada  se Bogzamjenjuje idolom, snažnim, moćnim i vladajućim. Jednim idolom tako moćnim da šalje u smrt sve one koji se ne klanjaju kipu Zvijeri… Ovaj veliki idol koji je napravljen da bi mu se svi klanjali i da bi mu služili jest lažni Krist i lažna Crkva.. Stigli ste, na sam vrh čišćenja,  velike nevolje, otpada. To će biti sveopći otpad, jer će gotovo svi sljediti  lažnog Krista i lažnu Crkvu. Tada će se otvoriti vrata kako bi se pojavio čovjek, odnosno sama osoba  Antikrista.
Eto, predraga djeco, zato sam vam htjela rasvijetliti stranice Otkrivenja, koja se odnose na vremena koja živite…(17.6.1989.- br. 407)

            "Sačuvajte Isusovo svjedočanstvo u ovo doba velikih nevolja. Stigla su vremena prorečena u Evanđelju i Otkrivenju. Sile zla, koje sjedinjuje snaga Kristovog protivnika (Antikrista), činit će velika čudesa i znakove na nebu i na zemlji, kako bi zavele što veći dio čovječanstva." ( 28.6.1989.- br. 408)

            "Moja treća tajna, koja sam otkrila ovdje ( u Fatimi) djeci kojoj sam se ukazivala, a koja vam do sada nije još otkrivena, bit će vam otkrivena samim tijekom događaja.
            Crkva će doživjeti vremena svog najvećeg otpada, nečisti čovjek uvući će se u nju i sjedit će u samom Hramu Božjem, dok će mali dio, koji će ostati vjeran biti podvrgnut najtežim kušnjama i progonima." ( 13.5.1990.- br. 425)

            "Ovo je vrijeme Sveto Pismo predskazalo  kao vrijeme velikog otpada i dolaska  Antikrista." ( 19.5.1991.- br. 450)

                "Naročito je za Crkvu nadošlo vrijeme njene velike kušnje, jer će ju uzdrmati pomanjkanje vjere, jer će biti zamračena otpadom, ranjena izdajom, napuštena od svoje djece, podijeljena raskolom, u vlasti i pod jarmom slobodnog zidarstva, čime će postati plodno tlo iz kojeg će niknuti zlo stablo zloga čovjeka, Antikrista, koji će unijeti u nju svoje kraljevstvo." ( 1.1.1993. - br. 486)

"Sada će se ta (treća fatimska) tajna pokazati događajima koji će slijediti za Crkvu i svijet.
            Moja će Crkva biti uzdrmana žestokim vjetrom otpada i nevjere, dok onaj koji se suprotstavlja Kristu (=Antikrist) ne uđe u njenu nutrinu donoseći ostvarenje grozote pustoši, što vam je bilo prorečeno u Svetom Pismu. ( 15.3.1993. - br. 489)

            "U unutrašnjost Crkve ući će zli čovjek koji će pustoš dovesti do vrhunca, kao što prorokuje Sveto Pismo." ( 1.1.1994.- br. 510)

"Kada u Crkvu bude ušao nečisti čovjek koji će dovršiti djelo pustošenja i očaja, joje će kulminirati strašnim svetogrđem, kad će se veliki otpad posvuda širiti, tada će moje Bezgrešno Srce sakupiti mali Ostatak vjernih, koji će u patnji, molitvi i nadi očekivati Povratak mog Sina Isusa u slavi."( 13.5.1994. br. 520)
                "Ja sam Majka Milosrđa. Meni je povjerena majčinska zadaća da pomognem Crkvi u času njene najveće patnje, jer se ona mora popeti na Kalvariju svog žrtvovanja i mučeništva. Ovo moje milosrdno djelovanje pomoći će joj da nosi Križ izdaje i napuštanja, kad otpad postane opća pojava i u nju uđe nečisti čovjek, kako govori Sveto Pismo, koji će u njenu unutrašnjost unijeti grozotu pustoši." ( 1.1.1995.- br. 536)

            "Na istom mjestu gdje sam se ukazala (Fatima), želim vam objaviti svoju tajnu. Moja tajna odnosi se na Crkvu.  U Crkvi će se privesti kraju veliki otpad, koji će se proširiti na cijeli svijet; otpad će se sastojati u općem napuštanju Evanđelja i prave vjere. U Crkvu će ući nečisti čovjek, koji se suprotstavlja Kristu, i koji će unijeti u nju grozotu pustoši, ostvarujući tako strašno svetogrđe o kojem je prozborio prorok Danijel / Dn 9,27;11,31;12,11/ . (  11.3.1995.- br. 539)

            "PU ovoj velikoj borbi poseban zadatak povjeren je Arhanđelu Gabrielu koji vas puni samom Božjom snagom; Arhanđelu Rafaelu, da stavlja melem na svaku vašu ranu da bi zarasla; Arhanđelu Mihaelu, da vodi sve anđeoske čete prema potpunoj pobjedi nad paklenim četama.  Zato vas povjeravam vas moćnoj zaštiti Arhanđela i vaših Anđela Čuvara da bi vas vodili i branili u borbi koja se vodi između Neba i zemlje, između Raja i pakla, između Svetog Mihaela Arhanđela i samog Lucifera, koji će se uskoro pojaviti sa svom snagom Antikrista." ( 29.9.1995.- br. 553)

Tumačenje broja Zvijeri

            "Zvijer postiže da se svima-malenima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili sa  brojem imena njezina. U ovome je mudrost : u  koga je uma, neka odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest."  (Otkr. 13, 16-18)

            "Lucifer, drevna Zmija, đavao, sotona, crveni Zmaj, postaje u ova zadnja vremena Antikrist…
Izračunajte sada njegov broj 666, da biste razumjeli kako on označava ime jednog čovjeka. Broj 333 označava Božanstvo. Lucifer se buni protiv Boga iz oholosti, jer se želi postaviti iznad Boga pod brojem 666, prema tome, ovaj broj označava ime Lucifera, sotone, odnosno onog koji se stavlja protiv Krista – Antikrista."  ( 17.6.1989.-br. 407)

Islam je Antikrist

            "Broj 666, izražen jednom označava godinu 666.
            U tom povijesnom razdoblju Antikrist se manifestira kroz fenomen Islama, koji neposredno poriče misterij Božanskog Trojstva i Božanstvo našeg Gospodina Isusa Krista.
            Islam, sa svojom vojnom snagom, bijesni posvuda uništavajući cijele drevne kršćanske zajednice, osvaja Europu, i samo zahvaljujući mom majčinskom i čudotvornom posredovanju, što ga je snažno potaknuo Sveti Otac, ne uspijeva potpuno uništiti kršćanstvo." (17.6.1989.- br. 407)

Racionalizam – raskol – humanizam

            "Broj 666, uzet dva puta izražava godinu 1332.
U ovom se povijesnom razdoblju Antikrist manifestira radikalnim napadom na vjeru u Božju Riječ.  Tumačenjem filozofa koji počinju davati isključivu vrijednost razumu i znanosti, ide se postupno prema ustanovljenju ljudskog razuma kao jedinog kriterija istine. Rađaju se velike filozofske zablude koje se nastavljaju kroz stoljeća do vaših dana.
            Djelovanje Antikrista u ovom povijesnom  razdoblju vidi se u podjeli Crkve, te u nastajnju novih i brojnih kršćanskih konfesija, koje postupno sve više gube vjeru u Božju Riječ."  (17.6.1989. - br. 407)

Pojava Antikrista 

 "Broj 666 uzet tri puta označava godinu 1998. U ovom će povijesnom razdoblju slobodno zidarstvo uz pomoć onog crkvenog ostvariti svoju veliku namjeru: stvoriti jednog  idola kojeg će staviti na mjesto Krista i Njegove Crkve."  ( 17.6.1989.- br. 407)

Antikrist  pečati svoje sljedbenike

            "Zvijer postiže da se svima…. udari žig na desnicu ili na čelu." (Otkr.  13,16)

            "Žig na čelu i na ruci je izraz potpune ovisnosti o onome koga taj žig predstavlja. Žig označava Kristovog neprijatelja, odnosno Antikrista, a njegovo utiskivanje na ruku ili čelo osobe označava potpunu predanost osobe četi onih koji se suprotstavljaju  Kristu i bore se protiv Njegove Božanske i Kraljevske vlasti.
            Čelo označava inteligenciju jer je um središte ljudskog razuma. Ruka označava ljudsku aktivnost, jer svojim rukama čovjek djeluje i radi." ( 8.9.1989.- br. 410)



OTKRIVENJE - 15.  i  16.  poglavlje 

Poglavlja 15. i 16. knjige Otkrivenja najavljuju kazne koje će  pogoditi svijet prije  Drugog Kristova Dolaska.


"I vidjeh ….sedam Anđela sa sedam zala posljednjih – s njima se navršuje gnjev Božji." ( Otkr. 15,1)

            "Stiglo je vrijeme odlučujuće bitke. Sada se na svijet sišla velika nevolja, jer su Anđeli Gospodnji  poslani da sa svojim bičevima kazne zemlju." ( 13.10.1989.- br. 412)

Zloćudni tumor raka AIDS


            "Prvi Anđeo ode i izli čašu na zemlju. I pojavi se čir, koban i bolan, na ljudima što nose žig Zvijeri i klanjaju se kipu njezinu." (Otkr. 16,2)

            "Tako je došlo vrijeme kada Anđeo prvog biča prolazi nad svijetom kako bi ga kaznio po volji Božjoj… Prvi  su bič (nevolja)  zloćudni tumori i sve vrste raka za koje znanost ne zna lijeka, unatoč svom napretku na svim područjima…. Prvi bič je i nova bolest AIDS, koja pogađa moju ubogu djecu koja su žrtve droge, poroka i protunaravnih bludnih grijeha." ( 13.10.1989.- br. 412)

 

NAJVEĆE KATASTROFE U POVIJESTI LJUDSKOG RODA



                "Moje Srce krvari. Moje su Srce probole duboke rane. Moje Srce je uronilo u more bole. Vi živite nesvjesni sudbine koja vas čeka. Proživljavate svoje dane u stanju nesvjesnosti, ravnodušnosti i potpune nevjere. Kako je moguće, kad sa vas na tolike načine i uz pomoć tolikih neobičnih znakova upozorila na pogibelj kojoj se izlažete i predskazala krvavu kušnju koja je već tu?
            Jer se ovo čovječanstvo oglušilo na moj ponovljeni zov na obraćenje, pokajanje i povratak Bogu, na njega će se uskoro sručiti najstrašnija kazna koju je povijest ljudskog roda ikada vidjela. To je kazna veća od one potopom. Sići će vatra s neba i uništiti veliki dio čovječanstva. Crkva je Isusova izranjena zlokobnom zarazom nevjere i otpadništva.  Prividno sve ostaje mirno i kao da se sve odvija dobro. U stvarnosti Crkva je prožeta sve većim nedostatkom vjere, koji posvuda širi veliki otpad. Mnogi biskupi, svećenici, redovnici i vjernici više ne vjeruju, već su izgubili pravu vjeru u Isusa i Njegovo Evanđelje. Zbog toga se Crkva mora pročistiti progonima i krvlju." ( 6.9.1986.- br.332)

            "Otpad  i veliki raskol je blizu, a velika kazna koju sam vam na ovom mjestu (Fatimi) objavila na pragu je. Vatra će silaziti s neba i veliki dio čovječanstva bit će uništen. Oni koji prežive bit će zavidni mrtvima, jer će svuda biti pustoš, smrt i ruševine… Moraš reći svima, da je došao čas kazne te, da biste bili zaštićeni i spašeni morate najhitnije ući u sigurno utočište mog Bezgrešnog Srca." ( 15.9.1993.- br. 501)

            " Da bi se došlo do novog doba i nove zemlje, potrebno je proći kroz bolno i krvavo iskustvo čišćenja, velike nevolje i kazne. Predragi moji i djeco posvećena mom  Bezgrješnom Srcu, slušajte riječi svoje Nebeske Majke, koja vas blago sprema i vodi vas da živite ove događaje, jer je već došlo vrijeme koje je prorekao prorok Zaharija: "Udari pastira, i ovce će se razbjeći! Okrenut ću ruku protiv slabića, i u svoj će zemlji - riječ je Gospodnja – dvije trećine biti istrijebljene, a trećina ostavljena. Tu ću trećinu  kroz ogan provesti, pročisti ću ih kao što se pročišćuje srebro, iskušat ih kao što se srebro iskušava. …/Zah 13,7-9/ (22.11.1992. - br.482)
https://sites.google.com/site/molitedragadjeco/bogorodica-tumaci-otkrivenje-2 





Nema komentara:

Objavi komentar