utorak, 17. travnja 2012.

PREDSTAVNIK SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU!


EKSKLUZIVNO: PREDSTAVNIK SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU!Braniteljski portal ekskluzivno donosi nikada objavljenu i skrivenu od javnosti sablaznu činjenicu kako je ne samo u Srbiji nego i u Hrvatskoj ekspandirala potpora rehabilitaciji osuđenom i pogubljenom ratnom zločincu Draži Mihajloviću,posredno i njegovim vojvodama među kojima poglavito popa Momčila Đujića koji zajedno u zločinu personificiraju najkrvavije poglavlje djelovanja četničkog pokreta pod kojim su tijekom 2. svjetskog i Domovinskog rata počinjeni jedni od najtežih zločina na prostorima Hrvatske i bivše Jugoslavije,čime portal bjelodano dokazuje kako je u rehabilitaciji i očuvanju četništva u Hrvatskoj,osim direktno involvirane Srpske pravoslavne crkve,uključen i sam vrh četničkog pokreta s naglaskom djelovanja u Kninu i njegovoj okolici.
U prilog tome u javnosti je nedavno obznanjeno kroz slikovit prikaz djelovanje predstojnika manastira Krka oca Germana ili Aleksandra Bogojevića sa šajkačom i đujićevom kokardom na glavi na četničkom derneku u manastiru Krka, što je neosporni dokaz da se na tlu Hrvatske danas pod krinkom ekumenizma među već de facto osnovanim Đujićevim ćelijama širi četnička ideja primarno među pravoslavnim bogoslovima,te se ista potom širi među vjernicima i ostalim pravoslavnim stanovništvom s naglaskom na mlađu populaciju. Braniteljski portal došao je u posjed ekskluzivnih snimaka na kojima današnja svjetska „krema“ četničkog pokreta pristigla sa svih kontinenata potvrđuje naše tvrdnje i javno prokaziva grozomornu povezanost Centralne uprave Dinarskog četničkog pokreta „Vojvoda Momčilo Đujić“ sa svojim „mnogobrojnim pristašama iz redova omladine u Kninu“ koji je po njima „danas pod okupacijom“,kao i šokantne snimke u sred bijela dana prošlogodišnjeg javnog hodočašća u Đujićevu rodnu kuću koja se nalazi u selu Kovačić samo nekoliko kilometara od središta grada Knina. Riječ je o audio-video zapisu osnivanja jedne od mnogih u svijetu instaliranih tzv.Đujićevih ćelija.Materijal datira od 14.studenog 2011. godine i načinjen je u Dortmundu gdje je okupljanju i potom podjeli radnih zadaća i analizi stanja na terenu predhodilo pjevanje državne himne Srbije, četničkih pjesama,pozdrav pravoslavnog svećenika, te na koncu obraćanje okupljenima od strane Stevana Kotaraša,barjaktara i predsjednika Dinarskog pokreta „Vojvoda Momčilo Đujić“ koji je u svome govoru jasno istaknuo poveznicu vrha Đujićevog pokreta s njegovim pristašama i sljedbenicima u Kninu.
- Borba nije samo sa puškom u ruci-kazao je okupljenim istomišljenicima u Dortmundu čelni čovjek tzv. Četničkog dinarskog pokreta i naglasio-Naime,Njegoš je rekao da je naša najveća borba jeste da onu žeravicu koja je zapaljena na Ravnoj Gori i Dinari prenesemo na naša pokoljenja. Moj kum Boško Zečević je rekao da možda nećemo uspjeti.Mi moramo da uspijemo a najveći uspjeh je taj ako to prenesemo na slijedeće generacije…MI U KNINU DANAS IMAMO OMLADINU KOJA JE TOLIKO VATRENA IAKO JE KNIN POD OKUPACIJOM DA POZIVAJU MENE KAO PREDSJEDNIKA DINARSKOG ČETNIČKOG POKRETA DA OSNUJEMO ODBOR U KNINU.PROSTO NE MOGU DA VJERUJEM.DAKLE,NITKO NE MOŽE SRPSKO ČETNIŠTVO DA UGASI-zaključio je Stevan Kotaraš u svome govoru i pobrao pljesak nazočnih
LAŽNI RATNI HEROJ- Propucavanje od strane svoga suborca zbog svađe oko psa prikazao kao „rane od ustaša“.
Stevan Kotaraš,rođen je 8.svibnja 1971. u Kninu i porijeklom je iz Kovačića rodnog mjesta popa Đujića.Tijekom agresije na Hrvatsku bio je pripadnik specijalne postrojbe martićeve milicije i poslije pripadnik četničke postrojbe „Petar Mrkonjič“ koja je 12.travnja 1992. godine osnovana i tada od strane SPC-a i tadašnjeg kninskog paroha Nikole Škrbića blagoslovljena na Lazarici kod Knina uz nazočnost njenog komandanta Radoslava Čubrila i utemeljitelja,srbijanskog političara iz redova SNO-a Mirka Jovića. Godine 1991. Kotaraš je u svome selu u banalnoj svađi oko psa doživio i preživio ranjavanje kada je na njega iz pištolja pucao sumještanin Sanjin Čoko,također pripadnik paravojnih srpskih snaga. Ranjavanje je potom Stevan „po belom svetu“ proglasio kao ranu i stupanj invaliditeta zadobijen „na prvoj crti u direktnoj borbi sa ustašama“,nakon čega je u Zemunu kao srpski branitelj-invalid dobio stan gdje danas živi sa suprugom s područja Benkovca i petero djece.
REDOVITI I UVAŽENI BEOGRADSKI GOST NA OBLJETNICAMA SMRTI POPA ĐUJIĆA-KLASIČNI RATNI PORAZ PRETVORIO U POBJEDU
.- Stevan Kotaraš redoviti je organizator i uvaženi visoki gost u Srbiji prilikom obljetnice smri popa Đujića koja se parostosom slavi u beogradskoj crkvi Sv. Marka. U svome posljednjem nastupu u runu prošle godine Kotaraš se u prepunoj crkvi osim Đujićevih „najvažnijih odrednica:crkve,otadžbine i monarhije“,prisjetio i davnih „slavnih dana“- - Na današnji dan probijen je Solunski front, što takode simbolicno obeležava lik našeg vode. Nakon najvažnije bitke na Pađenima u Kninskoj krajini, 3. decembra 1944. godine, gde je vojvoda Đujic sa svojim cetnicima probio jaku komunisticku blokadu, on je emigrirao u Ameriku, gde je ostao do kraja života – kazao je tada Stevo Kotaraš, predsednik Dinarskog cetnickog pokreta "Vojvoda Momcilo Đujic",te opet po navadi klasični poraz pretvorio u pobjedu. Prvi čovjek Đujićevaca,doznajemo posljednji je put bio u Hrvatskoj 4.studenog 2011.Posjetio je Split i tamošnju bolnicu gdje mu je preminuo otac, te je nakon toga u Kninu obavio sahranu. Doputovao je tada sa srbijanskom putnom ispravom,te je nakon sahrane bio pozvan od strane policije na obavijesni razgovor. Budući je riječ o stranom državljanu koji je aboliran u kontekstu ratnih djelovanja isti je potom bez problema napustio Hrvatsku.Također iz dobro obaviještenih izvora doznajemo kako se proteklih godina na području Knina među mlađom populacijom Srba intenziviralo tajno učlanjenje u četnički pokret popa Đujiča, pri čemu je policija kod više osoba pronašla i izuzela dio uvezenog propagandnog materijala u rasponu od Statuta pokreta do članskih iskaznica.
Napisao: Željko Huljev
Snimci: Privatna arhiva:Željko Huljev/B.P.

Kako to može biti OK u Kanadi? - Vidi sliku u nastavku
Koliko je Hrvata i bosanskih Muslimana umro na rukama četnika
Je bilo tko drugi uvrijeđen to?

Se bilo tko znati gdje je to zajednica Centar je? 
Je li ovo mjesto?

Pokret srpskih cetnika Ravne Gore. Kretanje Srbije četnici Ravnoj Gori 269 ​​Glover Rd., Stoney Creek, Na, L8E 5H6, Tel 905/643-3341 Fax: 905/643-0985
Na ovoj adresi nalazi Spomen dom sebi "Draža Mihailović"
Klub cetnickih Veterana, Sportsko igraliste i imanje ZA piknike.
Upravnik Doma i imanja: Petar Manojlović Tel. 905/560-2463
Zvanicni popis Pokreta: Srbija - (srpski četnici novine)
269 ​​Glover Rd., Stoney Creek, Na, L8E 5H6

Dakle, Draža Mihailović je sada "Heroj" koja se borila nacista i komunista

Na web stranici:
Danas i više od pedeset godina kasnije, nova istraga ratnog drame unutar Jugoslavije-na temelju publikacija i izjavama Ravna Gora nam pokreta pružiti jasniju sliku prošlih događaja ne samo unutar samog pokreta, ali i unutar svjetskog rata II Jugoslavije. Ova slika, koja je uvijek bila jasnija onima u srpskoj dijaspori, konačno je počela ulaziti u službenoj povijesti te u zemlju naših predaka.














1 komentar:

  1. STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
    PODRUŽNICA ŠIBENIK





    HRVATI KATOLICI I HRVATI PRAVOSLAVCI PORUČUJU
    Sramotan incident SPC-Mučna i ponosna sahrana Hrvatskog branitelja pravoslavne vjeroispovijesti


    Skradin/Bratiškovci 13.04.2012. Danas je sahranjen Hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti Goran Dragović ratni pripadnik 113. šibenske brigade, na pravoslavnom groblju u Bratiškovcima kod Skradina. Obzirom da je Goran kao dragovoljac Domovinskog rata čovjek koji je stao na branik Hrvatske domovine, pravoslavne vjeroispovijesti, ponovno je kao i prije par godina došlo do mučne situacije prilikom sahrane, jer je stav srpske pravoslavne crkve, kako je rekao pravoslavni svećenik Milorad Đurđević da se na pravoslavnom groblju iako je bio Hrvatski branitelj Goran ne može sahraniti uz odavanje vojnih počasti prilikom sahrane. Pravoslavni pop Milorad Đurđević postavio je uvjet i rekao: Ukoliko na pokopu bude počasni vod, a na lijesu Hrvatski stijeg, da on tu sahranu neće kao pravoslavni svećenik voditi.

    DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI OBJAVLJENI TEKST STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA O OPRAVDANOJ OBNOVI HRVATSKE PRAVOSLAVNE CRKVE

    HRVATI KATOLICI I HRVATI PRAVOSLAVCI PORUČUJU

    Odlučno smo obnovili hrvatsku pravoslavnu crkvu i pored nekih birokratskih zavrzlama kojima razni repovi okupatora s hrvatskim janjičarima vremenski ... koče. Hrvatski pravoslavci učvršćuju hrvatsku pravoslavnu crkvu u Hrvatskoj i sve čine po pravilima pravoslavlja u svijetu. Hrvatski teritorij srpskoj pravoslavnoj crkvi nije više uporište, dok nabraja „svoju” materijalnu imovinu što je kroz prošlo stoljeće u Hrvatskoj ugrabila, zbog čega i jest osnovana u Hrvatskoj i da bi bila uzor, vodilja svome srpskom narodu kao okupatoru Hrvatske. Prema svim pravilima pravoslavlja srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj nema više uporišta na hrvatskim prostorima, dok kalkurira s vremenom pokušava ignorirati stvarnost. Ubuduće, neka popovi dosadašnje srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj slobodno otputuju u Srbiju i tamo podučavaju Srbe kršćanskim vrijednostima – životu, što im i jest zadaća i uvjet da se na Zemlji živi uzorno i sretno. Dakle, okupatorima je opomena kako nisu dovoljni samo njihovi zakoni, po kojima su se kao zlo sami urušili, bez Božjih zakona po kojima čovjek jest. Napokon, srpski popovi, kao predvodnici Srba, ustali su se i krenuli iz Beograda u Hrvatsku protiv Hrvata davno prije 1941. godine. Neka ukupno sa sobom ponesu svoje spomenike u Srbiju, što jednako vrijedi i za sve koji su bili okupatori Hrvatske i eksploatirali Hrvate.


    Šibenik, 14. travnja 2012. godine






    tokic.stjepan723@gmail.com

    OdgovoriIzbriši