utorak, 25. rujna 2012.

The Internet Yellow Pages

The Internet Yellow Pages

BOG TI JE DAO RAZUM I PO TOME SE RAZLIKUJEŠ OD DRUGIH ŽIVIH BIĆA

1) AiYellow program je jedan od rijetkih programa u MLM / Network Marketing industrije koji vam omogućuje da dobijete preostali dohodak ne samo iz mreže, ali i iz svoje prodaje kroz izravne marketingu.To naručito dio vaše poslovanje može biti vrlo unosan jer vaš klijenti moraju obnoviti svoje oglase svake godine ostati prisutan u AiYellow online Business Directory.
Kao primjer, ako napravite prodaju Premium oglas na klijentu ove godine za 200 dolara, iduće godine klijent ha će ve ponovno kupiti, koja Premium oglas za isti iznos od 200 dolara za obnovu oglas i dalje na popisu. Tako ćete stvoriti preostali dohodak i dobiti isti profit iz tog kupca svake godine! A isto vrijedi i za svakog kupca da li napraviti prodaju u! Godina 2012 - Ti prodati 100 Premium oglase = 20.000 dolara prihoda. Godina 2013 - Ti obnoviti 100 Premium oglase = 20.000 $ + novi klijenti ćete učiniti ove godine (ako ne isti posao koji ste radili prvu godinu, da ćete dobiti 100 klijenti više - 20.000 $ + $ 20.000 = $ 40,000). Godina 2014 - možete obnoviti 200 Premium oglase = 40.000 $ + novi klijenti ćete učiniti ove godine (ako bi se ritam, dobit ćete 100 klijenti više - 40.000 $ + $ 20.000 = 60.000 $) Ako ste to učinili za pet godina, možete zaraditi preostali dohodak od više od 100.000 dolara godišnje!! Sada, najbolji dio je to, da se obnovi oglase nećete morati raditi tako teško kao što je učinio u 1. godinu jer u 1. godinu, sve što će biti događaj je postavljanju oglasa za svog klijenta, a kad obnova vrijeme dolazi oko opet, jedina stvar koju bi trebao učiniti za kupca je dodati novi kôd unutar oglas u kojem se kaže RANGIRANJE, postaviti posla je učinjeno, već jednostavan kao taj!! Od tada, sve što trebate učiniti je samo koncentrirati na pružanje kupcima s velikom službu i pomoć svog klijenta samo ako trebate bilo kakve podrške od vas. Kao netko mi je rekao danas, možemo biti na plaži pitkom egzotično piće, a što je poziv na naš klijent, i prihvaćanja plaćanja za pružene usluge u isto vrijeme, jednostavnim dodavanjem potreban kod obnoviti oglas.  Sada je ne samo da PREKRASNA! Sada, ovdje je savjet da se ove vrste rezultata u pola količine vremena i truda! Svaki put kad napravite prodaju na novog klijenta, a on ili ona je sretna s rezultatima naših proizvoda, trebate samo pitajte ih ako oni bi smetalo što vam daje neke referrala! Sretan klijent je uvijek veliki izvor za novim kontaktima! Kada posjetite ove nove preporuke, to je uvijek lakše prodati naš proizvod jer klijent već zna svoj prethodni kupca i velike rezultate on ili ona je uzimajući s AiYellow! JEDNOSTAVNO PRODAJA!
Također možete predložiti svoje klijente neku vrstu "Posebnog promicanje"! Ako su vam 5 prijedloga koji se odluče na kupnju AiYellow oglas od vas, možete ponuditi mu ili joj je drugi godinu za besplatno!!
Zašto? Jednostavno!
- S pet prodaje novih klijenata, što će prihod od 1.000 dolara!
- Kad vam ponuditi 2. godina kupcu da vam je dao preporuke, jednostavno nudeći im kôd koji vaš trošak je na najviše 40 dolara! Mogu li sada vidjeti moć dobivanja preporuka? Jednostavan rad s više prihoda!
Sada zamislite ovaj scenarij:
1 klijent daje vam 5 prijedloga.
Ti 5 preporuke će vam dati pet svaki = 25 novih klijenata
Ti 25 preporuka će vam dati pet svaki = 125 novih klijenata
A ti en tih 125 preporuka će vam dati pet svaki = 625 novih klijenata
Taj 780 klijenata!
S dohotkom = 156.000 dolara!
Trošimo sve svoje živote u potrazi za priliku da nam može dati i naše obitelji udoban život s dobrim prihodima i preostali dohodak. Nažalost, mnogo puta, kada je to prilika kuca na naša vrata, mi samo neka nam to proći! Ne dopustite da ovu priliku pobjeći od vas! Već ste napravili najvažniju odluku!, Ste napravili pravi izbor ulaskom NAS! . Sada trebate samo da djeluje.
2) AiYellow Poslovni Prezentacije tjednih na ovom linku. Vi ste dobrodošli da prisustvuju.
Za daljnje DNEVNI tjedne AiYELLOW Webinari RASPORED je i pomoć s Vaše poslovanje, posjetite AiYellow tim web stranicu http://aiyellowteam.com/

WORK SMART, NE naporno raditi! 
Za našeg zajedničkog uspjeha!

Nema komentara:

Objavi komentar