ponedjeljak, 10. rujna 2012.

DANI PIVA U MELBURNE


DANI PIVA U MELBURNE





Karlovačka pivovara i ove je godine generalni sponzor najpoznatije pivarske manifestacije u Hrvatskoj, Karlovačkih dana piva. Dani piva održat će se od 24. kolovoza do 2. rujna na Športsko-rekreacijskom centru Korana u Karlovcu. Prave pivoljubce pozivamo u šator Karlovačkog kako bi uživali u odličnoj pivskoj atmosferi i mnogobrojnim iznenađenjima koje omiljeno hrvatsko pivo priprema za svoje potrošače. Samo za ovu priliku, Karlovačka pivovara osim Karlovačkog, Heinekena, Karlovačko Radlera, Karlovačko Rallya, Gösser Dark piva, Edelweiss Snowfresha i Desperadosa, priprema posebno iznenađenje. Riječ je o Karlovačkom festivalskom pivu koje je dostupno samo na Danima piva i u kojem će se moći uživati u većini ugostiteljskih objekata na ŠRC-u Korana za vrijeme trajanja Dana piva. Manifestacija tradicionalno nudi i bogat zabavni program na centralnoj pozornici. Raspored izvođača je sljedeći




GDJE JE ŠATOR



Ako dolazite iz smjera Zagreba autocestom, ulazite u grad po brzoj cesti, te iza autobusnog kolodvora skrenete lijevo u Smičiklasovu, nakon toga skrenete desno u Domobransku, nastavite ulicom Rakovac te na sljedećem raskrižju skrenete lijevo, prijeđete Koranski most i stigli ste!


KARLOVAČKO OSIGURAVA BESPLATAN PRIJEVOZ NA DANE PIVA

Karlovačka pivovara kao odgovorna tvrtka snažno zastupa stajalište da pivo i vožnja ne idu zajedno. Zato organiziramo besplatan prijevoz vikendom na Dane piva. Za posjetitelje iz Zagreba, organiziramo besplatan prijevoz vlakom i to petkom i subotom za vrijeme trajanja manifestacije, dok za lokalne posjetitelje organiziramo besplatan prijevoz iz smjerova Duge Rese i Ozlja i to petkom, subotom i nedjeljom.

Nema komentara:

Objavi komentar